Aktiviteter på Svendborg Sund Camping 2024

Det er vores erfaring, at de voksne sætter pris på den rolige og afslappende atmosfære ved vandet, samt gåture på pladsen og i den fredede natur, der omgiver os.

Hver torsdag i højsæsonen har vi hyggeaften med grillmad fra slagteren og levende musik. En god aften hvor der snakkes, danses og man nyder panoramaudsigten og solnedgangen fra terrassen.

Fra bådebroen afgår Veteranfærgen ”Helge” flere gange om dagen i perioden maj – september, hvor du kan nyde det smukke Svendborg Sund. Besøg også Svendborgs hyggelige og spændende gågademiljøer - Svendborg er en rigtig hyggelig handelsby !

 

Gratis aktiviteter HVER DAG

Marias anbefalinger - klik på billederne

Cykeltur - Marias Favoritrute

Tåsinge og Sydfyn er som skabt til cykelture i den smukke natur og på de små veje med kun lidt trafik. Har du ikke selv cykel med, kan du leje dem i vores reception.


Mad fra havet - Marias livret :)

En aktivitet for hele familie. Lær at lav Marias yndlingsret med hjertemusliger og blåmuslinger, som I sammen kan høste direkte fra Svendborgsund.


2 SOLNEDGANGE på samme aften

Har du nogensinde oplevet solen gå ned 2 gange på én dag? Det kan du på Svendborg Sund Camping!


Picnic på Skansen - fredet naturområde

På Skansen kun 1 km fra campingpladsen oplever du den slående stilhed, som står i kontrast til Svendborg, som ligger på den anden side af sundet. Pak picnickurven til en hyggelig tur.


Kalender 2024

 

Pinselørdag d. 18. maj 2024

Bålhygge ved stranden

Nyd din pinselørdag med os andre med bålhygge nede ved stranden. Jeg står for at tænde op og lave snobrødsdej + pinde til aftenen. Det bliver så hyggeligt :) Alle er velkomne, store og små. Maria Da Silva 

23. juni 2024

Sankt Hans, grillaften og live musik

Fejr din Sankt Hans hos os ! Vi tilbyder hygge med live musik samt dejlig grillmad - vi hygger hele aftenen, tænder bål ved stranden og synger fællessang. Slagtermad bestilles senest kl. 12 i receptionen. 
Du afregner direkte med slagteren og husk venligst kontanter eller mobilepay.

12. + 19. og 26. juli 2024 kl. 18.00
Grill og live-musik i højsæsonen

Hver torsdag aften i højsæsonen tilbyder vi hygge med live musik samt dejlig grillmad - vi hygger hele aftenen og nyder solnedgangen.
Vi har arrangement følgende torsdage i 2024 : 12. + 19. og 26. juli 

Vi starter kl. 18.00 og husk at bestille maden senest kl. 12 i receptionen. Du afregner direkte med slagteren og husk venligst kontanter eller mobilepay.

Den 2. august 2024
Rasmus Lyberth med band 

Igen i år har vi den store glæde at få besøg af vor gode ven Rasmus, som samler et band til en musikalsk hyggeaften i min oase her ved Vindebyøre :-)

Fra kl. 18 tilbyder slagteren grill-mad og du kan købe drikkelse.

Herefter nyder vi Rasmus' musikalske univers fyldt med varme og glæde og glemmer for en stund alt om hverdagen - mens vi nyder musikken, Svendborg Sund og solnedgangen

Hver tirsdag og fredag i uge 28+29+30 kl.10

Børneunderholdning med Moster Zilette

Børneunderholdning med sang og teater med moster Zilette! Kom og oplev en musikalsk børnekoncert med sjov og teaterspas hver tirsdag og fredag i uge 28+29+30 på Svendborg Sund Camping. Det foregår på terrassen ved stråhatten og er gratis. Et stort hit for børn og barnlige sjæle -særligt de 0-12 årige. Alle er velkommen :)

Hver dag i højsæsonen
Tour de Campingplads på traktor

Det er bare så hyggeligt at køre rundt på pladsen på min lille traktor John Deere og min lille vogn med vognen fyldt med glade børn - som vil hjælpe mig. Når vejret er fint, så kom op til receptionen cirka klokken 17 - så kører vi en tur. / Lejrchef Maria Da Silva 

Svendborg Sund Camping - god for børn

Aktiviteter for børn

Mini-zoo, legeplads med hoppepude, strand - vi har masser af aktiviteter til børnefamilien, som ønsker en campingplads med muligheder lige uden for døren.

Kontakt Lejrchef Maria Da Silva/Svendborg Sund Camping

Book ferie her