Hytteferie på Fyn - direkte til Svendborgsund

 

Skønne campinghytter nær Svendborg

Din vært er lejrchef Maria da Silva
Marias passion er at yde bedst mulig service til sine gæster. Du kan altid ringe til hende eller hilse på hende i receptionen. Hun er desuden tit rundt på pladsen, hvor du er velkommen til at kontakte hende. Hun kan bl.a. hjælpe med informationer om lokalområdet og adgang til det sydfynske øhav samt muligheden for at tage en sejltur med M/S Helge, som anløber campingpladsen.

De 13 hytter nær den smukke fynske natur 

Jeg har 5 store hytter med eget køkken, bad og toilet. Jeg har 8 små hytter med te-køkken, hvor du benytter servicebygningen med køkken, bad, toilet og opholdsstue. En af disse små hytter har eget toilet (hytte 8).

4 af hyggerne ligger med udsigt over mark og skov, hvor du er tæt på naturen og rigt fugleliv.

 
 
 
Bem vindo! Velkommen til min plads :) / Maria Da Silva
 

Små hytter - 8 stk.

Små hytter på 16 kvm. Det er lyse og praktisk indrettede 1-rums hytter med 4-6 sengepladser: sovesofa (dobbeltseng), 2 køjepladser og en hems med 2 pladser. Udover ovennævnte standardudstyr har disse hytter indlagt koldt vand og elvarme og et lille te-køkken. Der er dyner og hovedpuder - du medbringer selv linned. Der er gratis WIFI.
En af de små hytter (hytte nr. 8) har eget toilet. 

Store hytter - 5 stk.

Store hytter på 25 kvm med eget køkken og bad. Desuden er der en fin terrasse med bord og bænk. Se billede af hytten nedenfor.

Der er fuldt udstyret køkken, brusebad, værelse med dobbeltseng, værelse med køjeseng til 2 personer og hems med 2 sovepladser. Der er dyner og hovedpude - du medbringer selv linned. Der er fjernsyn og gratis WIFI.

 
 

Hvor er hytterne placeret på pladsen?

Klik på kortet. Alle vores campinghytter (nr. 1-13) ligger på pladsens sydlige hjørne. Flere af dem har direkte udsigt til til mark og træer. M/S Helge afgår fra broen ved stranden kun 300 meter væk fra hytteområdet. Der er ca. 100m til legepladsen og toilet- og servicebygningen og 200 m. til receptionen og butik. Vi er en meget rolig og familievenlig campingplads med en fantastisk udsigt over Svendborg og Svendborgsund. Hytteferie på Fyn når det er bedst!

Campinghytter på Fyn, lige ved Svendborgsund
 

Ønsker du panorama havudsigt til Svendborgsund? Så kan du overveje at booke et Lotus Belle-glampingtelt hos os! Vores bomuldstelte er store og lyse, og er indrettet med dejlige dobbeltsenge og bløde lænestole. Der er en stor terrasse med grill og køleskab – her kan du anrette et let måltid og samtidig nyde udsigten over Svendborg Sund. Læs mere

Nogen spørgsmål til mine hytter? Så kontakt mig her og jeg vender tilbage - Maria Da Silva, Lejrchef

Hvorfor besøge os?