Fiskeri ved Svendborg Sund Camping

Gode muligheder for fiskeri – lige ved campingpladsen!

Til et af Danmarks smukkeste naturområder hører naturligvis også gode muligheder for fiskeri. Svendborg Sund Camping på Fyn ligger tæt ved vand, der i de seneste år har oplevet stor tilgang af forskellige fisk. Man kan både fiske fra stranden og fra en bro, der giver optimale forudsætninger for at fange fisk i både dag- aftentimerne.

Søger du et sted, hvor du kan overnatte og fiske, er Svendborg Sund Camping oplagt – her får du gode faciliteter, ro og skønne omgivelser. 

En dejlig oplevelse for børnefamilier og fiskeri-entusiaster

Stranden ligger i kort gåafstand til vores campingplads. Mange børnefamilier har allerede haft stor glæde af en fiskerioplevelse og benytter dagtimerne ved havet i fællesskab med torsk, fladfisk, havørreder og ål – og ofte fanger de ganske mange på kort tid, hvis de er heldige! I både dag- og aftentimerne nyder mange voksne roen ved havet, og den helt særlige afveksling fiskeriet giver. 

Foruden fiskeri byder vi på en masse forskellige oplevelse og aktiviteter ved havet, der blandt andet omfatter bådudlejning og kajakudlejning. Dertil kommer gode muligheder for vandreture i de naturskønne omgivelser, cykeludlejning, børneaktiviteter og meget mere. 

Besøg Svendborg Sund Camping

Her på siden kan du læse meget mere om vores faciliteter og aktiviteter. Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke et ophold, er du altid velkommen til at ringe på 21 72 09 13.

Fra Skansen kan der fiskes med waders.