Oplevelser på Sydfyn og Fyn
- nær Svendborg Sund Camping

Sydfyn og Øhavet byder på masser af oplevelser for store og små! Der er mange muligheder i nem cykel- og køreafstand til min campingplads :) I receptionen finder du mange foldere med udflugtsmål i nærheden og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge os til råds for udflugter på Sydfyn.
 

Find forslag til aktiviteter og udflugter på vores 3 turistkontorer for området - klik på logoerne for at besøge deres hjemmeside:

Officiel side om turismen på Fyn.

Officiel side om turismen i Svendborg.

Side om turismen på Tåsinge.

Mine forslag til aktiviteter :)

 

M/S Helge

Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur og oplev Sydfyn og Svendborg Sund fra den smukkeste side. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne.

Læs mere her


Udsigt over Øhavet fra kirketårnet

Bregninge Kirke ligger på toppen af Tåsinge, kun 5 km fra min campingplads. Fra kirketårnet kan du nyde udsigten ud over det meste af øhavet!
Læs mere her


Egeskov Slot

En stor turistattraktion på Fyn og en af Europas bedst bevarede vandborge. Besøg den idylliske park med blomster og se Camping Outdoor Museet, der viser campinglivets historie.
Læs mere her


Geopark Det Sydfynske Øhav

Et naturområde, der omfatter den sydlige del af Fyn og det sydfynske øhav. Områdets landskaber er formet af gletsjere og smeltevandsfloder under istiderne. På geoparkens hjemmeside er der masser af forslag til udflugter i parken.
Læs mere her


Gorilla Park

Klartrepark med baner i op til 26 meters højde. Parken ligger i Stenstrup, 20 minutters kørsel fra Svendborg. 

Læs mere her


Naturama

Stort og spændende naturhistorisk museum.

Læs mere her


Valdemar Slot 

Et smukt slot beliggende syd for fiskerbyen Troense. Slottet er i dag lukket for offentligheden, men man kan stadig nyde synet af det gamle slot udefra, fx i forbindelse med en cykeltur til Nørreskoven og Elvira Madigans sten.

Tåsingekortet - med highlights