Maria Da Silva, Lejrchef

"Fantastisk sted med skøn udsigt. Maria er så sød mod sine gæster. Stedet er pænt og rent. Der er ægte blomster på toiletter og baderum, som gør det meget indbydende. En stor fordel er, at der er en lille butik, hvor man bl.a. kan bestille morgenbrød.
Kan varmt anbefale stedet!" -  Marianna og Jørn, Google anmeldelse, 5 Stjerner

 

Lejrchef Marie Da Silva byder dig velkommen

Mit navn er Maria Da Silva - jeg er fra Madeira og kom til Danmark i 1985.

Jeg er lejrchef og har siden 1999 budt gæster velkommen her på min eksotiske oase lige ned til Svendborg Sund. I år (2023) har jeg således 25 års jubilæum som lejrchef her.

Jeg arbejder hele tiden efter at skabe en helt særlig og unik atmosfære og sætter en stor ære i at sikre dig de bedst mulige rammer for en uforglemmelig ferie.  

Pladsen ligger direkte ned til det smukke og idylliske Svendborg Sund.

Min campingplads er kendt for sit rolige miljø hvor du rigtig kan slappe af i de små hyggekroge, i Stråhatten, ved stranden, bålpladsen eller andre steder :-)

Hver morgen henter jeg friskbagt morgenbrød hos vor lokale bager til mine gæster - og hver aften går jeg en runde på pladsen og nyder at mine gæster slapper af og hygger sig.

Pladsen ligger direkte til god og børnevenlig badestrand, hvor der er en lille hyggelig bålplads, hvor du kan hygge dig og nyde den smukke solnedgang. Jeg sidder tit dernede om sommeren, når min arbejdsdag er slut.

Veteranskibet M/S Helge lægger til ved Vindebyøre - og her kan du sejle en tur rundt i Svendborg Sund til bl.a. den gamle skipperby Troense, Thurø og Svendborg by.

Havkajak

Interesserer du dig både for campinglivet og kajak? - Hos Svendborg Sund Camping er det faktisk muligt at kombinere disse to aktiviteter.

I vores område kan du kontakte følgende:

 • Kajak & Friluftsliv
 • Nicus Nature
 • Kayakomat Frederiksø
 •  

  De kan hjælpe dig med at vise dig ud i Det Sydfynske Øhav og skabe oplevelser, som du sent vil glemme.

   

  Den perfekte kombination

  Camping og kajak er en oplagt kombination, da du kan nyde ferielivet fuldt ud. Med en kajaktur, har du mulighed for at se de skønne omgivelser fra vandet af, og på en helt ny måde. Mange finder deres indre ro frem på en kajaktur, da du selv er herre over både tempo og turens forløb.

   

  Andre skønne aktiviteter
  Udover kajakudlejning, findes der et væld af aktiviteter, som kan være spændende på campingferien. Vi fokuserer meget på, at de fysiske rammer er i orden, så du som gæst, kan nyde din campingferie uden mangler.   På pladsen er der bl.a. styr på de sanitære forhold. Vi har gode familiebaderum, handicapfaciliteter, gode og rummelige køkkenforhold, puslerum, vaskemaskine og tørretumbler.


  Ring til os på telefon 21 72 09 13 og hør mere omkring vores faciliteter og muligheder. 

  Jeg tager gerne imod ris og ros - du er altid velkommen til at tage fat i mig. Jeg ønsker dig/jer et godt og afslappende ophold på min campingplads.

  Kontakt Maria Da Silva/Svendborg Sund Camping

  Bestil ophold