Camping og kajak

Direkte adgang til det sydfynske øhav fra Svendborg Sund Camping

Kajak ved Svendborg Sund Camping

Interesserer du dig både for campinglivet og kajak? - Hos Svendborg Sund Camping er det faktisk muligt at kombinere disse to aktiviteter.

I vores område kan du kontakte følgende (klik på links):

De kan hjælpe dig med at vise dig ud i Det Sydfynske Øhav og skabe oplevelser, som du sent vil glemme.  

Den perfekte kombination

Camping og kajak er en oplagt kombination, da du kan nyde ferielivet fuldt ud. Med en kajaktur, har du mulighed for at se de skønne omgivelser fra vandet af, og på en helt ny måde. Mange finder deres indre ro frem på en kajaktur, da du selv er herre over både tempo og turens forløb.  

Se Visit Svendborgs officielle side om kajak i det sydfynske her:

De mange øer, holme og færgeforbindelser giver masser af muligheder for kajakeventyr øhavet

Tag på kajakferie i topsklasse i det sydfynske øhav! Vi får hvert år besøg af mange kajakgæster fra hele verden, og elsker at høre om deres ture og oplevelser.

- Maria Da Silva

Marias forslag til kajakture i området

Der er mange forskellige kajakture i området, og de varierer i længde og sværhedsgrad.
Du kan fx sætte kajakken i vandet nede ved vores sandstrand og besøge de smukke bugter ved Skansen 1 km vest for pladsen eller den ubeboede bugt lige øst for pladsen. Du kan også ro en tur til skipperbyen Troense lidt længere nede af øen. Er du til længere og mere udfordrende ture, kan Thurø Rundt måske være oplagt (ca. 20 km) eller Tåsinge Rundt (ca. 45 km). Begge kræver indgående kendskab til grej, sikkerhed og farvandet. Svendborgsund kan være ganske trafikkeret om sommeren, så hold dig nær kysten, og kryds kun sundet, hvis du ved, hvad du laver. Kontakt Nicus Nature for kurser, udlejning og guidede ture.


Andre skønne aktiviteter

Udover kajakudlejning, findes der et væld af aktiviteter, som kan være spændende på campingferien. Vi fokuserer meget på, at de fysiske rammer er i orden, så du som gæst, kan nyde din campingferie uden mangler. På pladsen er der bl.a. styr på de sanitære forhold. Vi har gode familiebaderum, handicapfaciliteter, gode og rummelige køkkenforhold, puslerum, vaskemaskine og tørretumbler.

Ring til os på telefon 21 72 09 13 og hør mere omkring vores faciliteter og muligheder.

Læs også her om dine muligheder for fiskeri, vandreture og cykelture!